Replay Schoenen

Replay Schoenen
Hoewel het jeansmerk Replay al heel lang bestaat, en al heel lang een ongelooflijk succes is, bestaat Replay Footwear nog maar enkele jaren. Toch kennen ook de Replay schoenen een snel groeiend succes.

De schoenen van Replay stralen dezelfde vintage casual look uit als de Replay kleding. Zowel hippe sneakers in alle mogelijke kleuren als ook hoge pumps.

Elk jaar opnieuw breidt de collectie schoenen zeer sterk uit.

Replay houdt ervan om met veel kleur te werken. Of de mode nu zwart of wit is, Replay doet gewoon zijn ding en dat werkt blijkbaar wel.
Erg herkenbaar zijn de materialen van de schoenen. Leder met een ietwat 'vuile' uitstraling wordt vaak gebruikt. Maar ook andere minder courante stoffen zoals satijn worden in de Replay schoenen verwerkt. Verder is er ook een sterk oog voor detail; zelfs de zolen en binnenkanten van de Replay schoenen beschikken over indrukwekkende prints en dergelijke.

Replay heeft ook een collectie kinderschoenen, in hen Replay & Sons gamma. De kleine vintage schoentjes vallen erg in de smaak, bij jong Ún oud! De Replay kindercollectie staat aan de top. Nochtans moet deze lijn concurreren met merken als Vingino en dergelijke.

De groei van het succes blijft aanhouden. Het blijft dus erg spannend wat we de volgende jaren gaan zien binnen de collectie van Replay Footwear.