Dune Schoenen

Dune Schoenen
Dune mag dan relatief minder bekend in de oren klinken, het is zeker de moeite dit merk van dichterbij te bekijken. Dune is erg modieus en bovendien erg betaalbaar. De schoenencollectie van Dune is enorm ruim. Ze blinken uit in de pumps die ze op de markt brengen. De collectie pumps is zo groot dat het bijna onmogelijk is je smaak er niet te vinden.

Dune wordt af en toe met Guess vergeleken. Dit vooral omdat Dune op hetzelfde doelpubliek speelt.

Vooral als partyschoenen zijn de Dune's erg geliefd.
Voor elke gelegenheid is er wel een Dune schoen die erbij past. In bijna elke kleur (van zwart, groen, blauw tot luipaardmotief), met hakken van alle hoogten ( 1 centimeter tot 13 centimeter), in alle soorten materialen (leder, satijn, lak, enzovoort), alle soorten schoenen (sandalen, pumps, laarzen, over knees, lieslaarzen en ga zo maar door) de Dune schoenen bevatten echt alle regio's van de schoenenwereld.

De prijsklasse is meer dan redelijk voor dit soort schoenen. Van 25 euro voor ballerina's tot 230 euro voor lieslaarzen.

Voor wie nog nooit van Dune schoenen gehoord had, het loont dus zeker deze schoenen te overwegen de volgende keer dat je je schoenkast moet voorzien van nieuw materiaal.