GEOX Schoenen

GEOX Schoenen
Geox, of ook wel bekend als 'de ademende schoen', kende de laatste jaren een serieuze ommezwaai. Van saaie comfortschoenen voor de late veertiger gingen ze naar modieuze schoenen voor alle leeftijden. Nu doen de schoenen meer dan ademen alleen, ze maken ook nog indruk.

Het ademen van de Geox schoenen blijft nog steeds een zeer krachtig punt van deze schoenenlijn.Schoenen die tegen water kunnen hebben nu eenmaal steeds het nadeel dat de voeten opgesloten worden in een warme zweterige omgeving. Schimmels, stinkvoeten, eelt, blaren, en ga zo maar door, het zijn veel voorkomende problemen. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat Geox schoenen een bijzonder groot succes kennen
Bovendien kent het merk een steeds sterker wordende marketing strategie. Niet zo lang geleden stond het merk nog in de kijker door hun ode aan het Empire State Building. Geox schoenen wordt nu geplaatst tussen andere modieuze en comfortabele schoenen zoals Mexx, Esprit, Oliver Strelli en dergelijke. Ook Geox kan je nu vinden in de modeblaadjes, terwijl dit enkele jaren geleden nog ondenkbaar was.

Wie zich vroeger liet afschrikken door het saaie imago moet de schoenen vast en zeker een tweede kans geven. En voor de twijfelaars; loop eens een Geox winkel binnen, een kijkje nemen kan toch nooit kwaad?