Frida Schoenen

title
De Frida schoenen zijn relatief onbekend. Geen grote campagnes over deze schoenen, geen overload aan info op het net, maar een gewoon sober ogende schoenenlijn.

Geen frularia of tierlantijntjes maar een relatief eenvoudig design zien we keer op keer terugkomen in de Frida schoenen.

De schoenen mogen dan wel op weinig reclame rekenen, toch kennen de Frida's vele aanhangers. Grote winkels zoals Cosi Cosi, Café au Lait, Due enzovoort zijn al jaren verdelers van de schoenen. Ook zij melden de super kwaliteit van deze schoenen.
De klanten zijn erg tevreden en daarom zeggen zij de Fida schoenen niet meer te kunnen missen.

Zeer aangenaam zijn de leesten van deze schoenen. De laarsjes en pumps hebben vaak zeer hoge hakken, de lederen schoen sluit echter zo goed aan je voet dat deze perfect zitten. De hoogte van de hak wordt ook mooi gebalanceerd door een kleine plateau aan de tenen. Frida gebruikt steeds kwaliteitsleder. Dit tezamen met het vaak sobere design maakt de schoenen tijdloos en comfortabel.

De Fida schoenen kennen een iets hogere prijsklasse. Een enkellaarsje betaal je rond de 250 euro. Een pump tussen de 180 en de 200 euro. Maar de eerder vermelde kwaliteit maakt dat deze schoenen zeker hun geld waard zijn. Een paar Frida schoenen aanschaffen is dus steeds een goede investering!